Anatolian Food Fest, cultură all-inclusive 27-29 Iulie 2018, Parcarea laterală a Pavilionului Expozițional


Pe constănțeni și pe turiștii aflați la malul mării îi așteaptă trei zile speciale de distracție, în care voia bună e asigurată pe ritmuri de muzică tradițională. Festivalul Turcesc și Festivalul Multiculturalității, un proiect comun de mare succes printre români, ajunge și pe litoral, în perioada 27-29 iulie, după evenimente similare organizate la București, Iași, Cluj și Ploiești.
Timp de trei zile, turiștii și constănțenii sunt invitați între orele 10.00-22.00, pe platoul situat în zona Parcarea laterală a Pavilionului Expoziționa, unde vor avea acces gratuit la spectacolele organizate în cadrul acestui eveniment cultural. Ansambluri de cântece și dansuri populare tradiționale românești și de cântece și dansuri folclorice provenite din alte țări, vor evolua zilnic pe scena special amenajată.
De asemenea, constănțenii și turiștii aflați pe litoral în această perioadă vor avea ocazia să viziteze standurile multiculturale, special amenajate în zonă , unde vor fi expuse costume tradiționale, mâncare specifică, precum și elemente de cultură națională. Printre alte surprize, participanții vor putea vedea dansul celebrilor derviși rotitori, vor putea lua lecții gratuite de pictură ebru și desigur se vor bucura de multe bunătăți tradiționale și de multă voie bună.
Evenimentul este organizat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ , Fundația Tuna, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Constanța , Liceul Internațional de Informatică din Constanța. Festivalul va oferi posibilitatea de a cunoaște cultura , obiceiurile și tradițiile altor popoare.Anatolian Food Fest Constanța, ediția 2018, va avea loc în următoarele zile:


Vineri, 27-29 Iulie 2018
10:00


Mijloacele de transport cu care puteți ajunge la festival sunt:

METROU

-


AUTOBUZE

-